Medical wellness Hévízen

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

Medical wellness Hévízen

Feltöltve: 2008-10-21

A hévízi Hotel Európa fit a kor elvárásainak megfelelően immár medical wellness ajánlatokat is kínál vendégeinek.

A medical wellness egy olyan orvosilag ellenőrzött wellness program, amely tradicionálisan az egészséges életvitel módszereit kombinálja a gyógyászati tevékenységekkel. A hagyományos gyógymódtól abban is eltér, hogy esetében mindig az egyén áll a központban, szerepet kap az alternatív gyógyászat valamint a prevenció meghatározó jellegű.

A medical wellness kínálata a gyógyvizes kezelésektől kezdve a Thalasso terápián át egészen a különböző sportszolgáltatásokig olyan gazdag, hogy már-már nehéz áttekinteni, nehéz eldönteni, mi is az, ami igazán fontos egészségünk megőrzése érdekében. A Német Medical Wellness Szövetség ezért kialakította a szolgáltatás minőségét értékelő rendszerét, a medical wellness irányzat követelményeit. Ennek szükségességét a vendégek növekvő igényei indukálták, hiszen a wellness szolgáltatások már átláthatatlan rendszerében képtelenség előre tájékozódni azok színvonaláról, megbízhatóságáról.

Új részlegük, a Vitálium felöleli a fürdőzés élményét, a vitalitást, a mozgást, az egészséges táplálkozást, a természetből nyert alapanyagok felhasználását a kezelések során valamint foglalkozik a szellem és lélek ápolásával, egyensúlyunk helyreállításával.

A Hotel Európa fit 2007. novemberében elnyerte a Német Medical Wellness Szövetség és a TÜV Rheinland Group által kidolgozott, nemzetközileg elismert minőségbiztosítási rendszer "medical wellness", azaz gyógy-wellness tanúsítványát, amely szavatolja, hogy a Hotel Európa fit****superior szállodában a vendég az üdülés első napjától az utolsóig ellenőrzött, minőségi szolgáltatást kap.